Zingen met plezier

Voor wie: beroepszangers, vakstudenten en liefhebbers (vanaf 14 jaar)
Repertoire: liedkunst, opera, oratorium, musical, luisterliedjes
 
Als zangpedagoge is mijn kennis en ervaring als klassiek geschoold zangeres gebaseerd op een zangtechniek die bevrijdend werkt.
Ik stimuleer een gezond stemgebruik en bied u de ruimte en middelen om van daaruit eigen mogelijkheden te verkennen en verder te ontwikkelen. Tijdens deze reguliere zangles houd ik de nodige afstand om de klank te beluisteren en de zanger als geheel te observeren. Indien er echter blokkades en stijfheden zijn die zich niet met verbale instructies laten overwinnen, kan gerichte aanraking volgens de Alexandertechniek enorm helpen.
Overweeg dan zangles met Alexandertechniek

Vrijblijvende proefles - Tijdens de proefles (60 minuten) zingt u iets dat u goed kent. Ik begeleid daarbij eventueel op de piano en luister en kijk hoe u zingt en wat u kunt. Op basis daarvan bespreken wij uw wensen en wat ik voor u kan betekenen. Het lesprogramma  wordt op uw wensen en mogelijkheden afgestemd. Ik bouw elke les overzichtelijk op, zodat u het geleerde thuis op de juiste wijze kunt oefenen. Als u een geluidsrecorder meeneemt kunt u alle instructies thuis nog eens rustig beluisteren.  Benieuwd naar ervaringen van leerlingen?

Leslocatie: Studio Melerna, Bussum. Meer weten? Bel Marga Melerna: 035-6982930

ntb nvz